Αρχικό

Παρουσίαση του τρόπου συλλογής όπως αυτός γίνεται ακόμη και σήμερα KAI ΜΟΝΟ στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Σισες του Δήμου Μυλοποτάμου, Κρήτης (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ).

10.3.10

Εφαρμογές-Λαδανο-Menu

Εφαρμογή:

Το λάβδανο για να χρησιμοποιηθεί πρέπει πρώτα να επεξεργαστεί (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

 1.Αρώματα.

 Το άρωμα του λάβδανου από το φυτό Cistus Creticus είναι το μοναδικό προϊόν που έχει παρόμοιο άρωμα με το γρι ήλεκτρο. Αποτελεί πολύ κάλος σταθεροποιητής συγκρατεί το άρωμα από τα υπόλοιπα συστατικά που προσθέτουμε.

Το άρωμα του λάβδανου από το φυτό Cistus Incanus Creticus. Μοιάζει με την ουσία Αμπάρι - γκρι ηλεκτρον.

  
Το λάβδανο είναι ένας φυσικός Σταθεροποιητής το άρωμα του ανήκει στις Βασικές Νότες 



 2.Σαπούνια (Προϊόντα προστασία δέρματος).

 Το λάβδανο από το φυτό Cistus Creticus είναι φυσικό προϊόν. Μαζεύετε με καθαρά φυσικό τρόπο. Ως προϊόν το λάβδανο έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.
 Υπάρχει μια τεράστια λαϊκή παράδοση ως προϊόν και χρησιμοποιήθηκε στην λαϊκή θεραπευτική για ασθενές του δέρματος. Εκτός το γεγονός ότι μπορεί να δώσει ένα ζεστό βαλσαμικο άρωμα αποτελεί ένα φυσικό σταθεροποιητή μπορεί με την κατάλληλη επεξεργασία να χρησιμοποιηθεί για σαπούνια και οτιδήποτε προϊόντος δέρματος.
 Οι άλλες γόμες. Που κυκλοφορούν στο εμπόριο (κυρίως από την Ισπανία) είναι καθαρά βιομηχανικά προϊόντα και δεν έχουν καμία παράδοση για την προστασία του δέρματος. Αντιθέτως ονομάζονται «λαβδανο» και παρουσιάζονται με τις ιδιότητες του μοναδικού φυσικού προϊόντος

 3.Κερια. 

 Η πανάρχαια χρήση του λάβδανου από το φυτό Cistus Creticus είναι να καίγεται σαν θυμίαμα και δίνει ένα μαγευτικό άρωμα στο χώρο.
Powered By Blogger